Gå till innehåll

Idol 2011 – Robin Stjernberg

Ikväll blir det att åka ner och stötta Robin i Malmö. Vi blir totalt 12 stycken som åker ner så det ska bli riktigt roligt =) TV4 hade ringt mamma och sa att de vill intervjua henne när vi kom ner. det ville inte mamma haha. Kommer bli skit skoj detta! Hoppas bara han tar sig vidare nu också!

I helgen blir det nog inte mycket man ska göra. Hoppas på en lugn och skön helg. Vädret ska dock bli skit med blåst och annat tråkigt. Ska försöka att köpa lite kläder till Moa med tänkte jag. Snart jul ju!

På tal om jul. Jag har köpt mig själv en julklapp och väntar med spänning på den. En NAS hårddisk blev det. Länk>>> Ska bli riktigt skönt att kunna stänga av datorn på nätterna när Moa är hos mig och ändå kunna se på mina filmer och serier. Sen gör det ju inte att den är full av bra finesser som webbserver, mediastreaming och annat skojsigt!

Kommentera